De tango dansen in Buenos Aires

Heeft u altijd al eens de tango in Argentinie willen dansen? Vanaf 18 februari  kunt u bij World Ticket Center weer KLM lijndienstvluchten tussen Amsterdam – Buenos Aires boeken. Ontdek met eigen ogen het kleurrijke Buenos Aires. Vele reizigers gingen u voor en zijn stiekem een beetje verliefd geworden op het bijzondere Argentinië. Het komende winterseizoen zal KLM vanaf 31 oktober driemaal per week een rechtstreekse vlucht uitvoeren naar luchthaven Ezeiza van Buenos Aires. Naar verwachting stijgt dit aantal vanaf maart 2012 naar viermaal per week. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 777-200ER die 318 passagiers kan vervoeren: 35 in World Business Class en 283 in Economy Class.

De mooie hoofdstad Buenos Aires is een ongekend grote multiculturele stad, die Europees aandoet en bijna een derde van de Argentijnse bevolking huisvest. Bezoek er de breedste straat ter wereld, de Avenida 9 de Julio, de stoepen liggen bijna 140 meter van elkaar verwijderd. U geniet in Buenos Aires van de Argentijnse keuken en heerlijke wijnen. Daarnaast is ook het meest noordelijk gelegen deel van Argentinië meer dan de moeite waard, want hier vindt u op de grens met Brazilië de Iguazú watervallen, een van de grootste en mooiste ter wereld. Met recht een wonder der natuur te noemen. De druipsteengrot Cueva de las Brujas, de Quilmes ruïnes en de mooiste regenwouden, u vindt het allemaal in Argentinië. Verwen uzelf met een geweldige reis naar Bueonos Aires.

tango, buenos aires, vliegtickets


Related Posts

No related posts found.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>