Beschrijf je droomtrip & win een reischeque t.w.v. €750!

Beschrijf je droomtrip & win een reischeque t.w.v. €750!

Fashionista’s, Trendwatchers, Wintersporters, Gadgetliefhebbers opgelet! World Ticket Center geeft een reischeque ter waarde van €750,- weg… en deze kun jij winnen!

Ben jij fashionista en droom je ervan om ooit nog een keer naar die ene stad te gaan waar je alles op het gebied van beauty en fashion kunt vinden? Of ben jij een fanatieke surfer en wil jij die ultieme surfspot een keer bezoeken? Doe dan mee aan onze actie.

Vertel ons in een blogbericht op je website waarom je nog naar die ene stad of plek toe wilt. Waar moet je zijn geweest, wat moet je gezien hebben of gedaan hebben? Link in dit artikel naar die betreffende bestemming en naar de website van World Ticket Center en maak kans op deze reischeque om die trip echt te gaan maken!

Ook wanneer je een andere website hebt mag je natuurlijk meedoen. Het enige wat je hoeft te doen is de link van jouw blogpost over jouw ultieme reis te mailen naar WTC. Wij verzamelen alle inzendingen en kiezen uit deze inzendingen de drie leukste, meest bijzondere of meest ontroerende verhalen. Deze drie nominaties worden dan geplaatst op het weblog van WTC en hierna volgt de stemronde. Promoot het artikel via Twitter, Facebook of Google+ en zorg dat jouw artikel zo veel mogelijk likes, tweets of +1’s ontvangt.

Het artikel met de meeste sociale stemmen wint de reischeque van 750 euro.

Dus klim in de pen en mail de link naar je artikel vóór 16 juni 2013 naar Esmee.bosmans@wtc.nl en win die reischeque ter waarde van €750,-!

Actievoorwaarden winactie World Ticket Center droomtrip

Door mee te doen met deze winactie ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden voor de deelname.

Hoe doe ik met deze actie mee?

Schrijf op je weblog een artikel waarin je op een originele manier vertelt waarom jij de ultieme trip verdient te winnen. Waar zou deze trip naar toe gaan? New York, Milaan, Hong Kong, Sydney of misschien wel een hele andere stad? Schrijf in dit artikel waarom jij hier precies naartoe wilt en wat je er zou willen doen. Neem in dit artikel ook een link op naar de homepage van WTC en naar de door jou beschreven bestemming. Het artikel dient dus minstens 2 links te bevatten:

http://www.worldticketcenter.nl/ en een bestemming. Bijvoorbeeld http://www.worldticketcenter.nl/europa/spanje/barcelona/vliegtickets-barcelona

Hoe oud moet ik zijn om deel te nemen aan deze actie?

Iedereen mag mee doen aan de actie. Wanneer je nog geen 16 jaar oud bent zorg dan wel dat je ouders je toestemming geven om mee te doen

Mag iedereen meedoen met deze winactie?

Medewerkers van World Ticket Center zijn uitgesloten van deelname. Verder mag iedereen die in Nederland woont en een website of weblog heeft mee doen met deze actie.

Mag ik meerdere keren meedoen?

Nee, je kunt per website / weblog één artikel insturen.

Tot wanneer kan ik mijn artikel insturen?

Alle deelnemers kunnen tot en met 16 juni 2013 het artikel insturen. Daarna worden de nominaties gekozen en gaat er gestemd worden op de winnaar.

Hoe en wanneer wordt de winnaar geselecteerd?

Op maandag 24 juni wordt de winnaar bekend gemaakt op het weblog van World Ticket Center middels een blog. De winnaar wordt bepaald door het aantal likes, tweets en google +1. De winnaar ontvangt een e-mail met daarin de vraag om zijn of haar NAW-gegevens door te geven en ontvangt binnen enkele dagen de prijs. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wat is de prijs?

Voor het meest originele en populairste artikel stelt World Ticket Center een reischeque ter waarde van €750,- ter beschikking te besteden aan een vliegreis naar de door jou gekozen stad.

Wat moet ik verder nog weten?

De uiteindelijke selectie van drie blogs wordt gekozen wanneer er tenminste 30 artikelen zijn ingezonden. Wanneer het aantal niet is bereikt is het WTC voorbehouden om de actie te annuleren of te verlengen.

Waar kan ik met vragen terecht?

Heb je vragen, tips of suggesties? Stuur dan een e-mail naar Esmee.bosmans@wtc.nl


Related Posts

No related posts found.


6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>