Boek jouw ideale zonvakantie in 10 stappen

Boek jouw ideale zonvakantie in 10 stappen

Hoe boek je jouw ideale zonvakantie in 10 stappen

De vakantie is altijd zo een halleluja moment waar je het hele jaar naar toe kunt leven. Maar voordat het zover is moet je eerst nog je ideale zonvakantie zien te vinden. En laat dat nou net zo een moment zijn waar we vaak tegenop zien. Het aanbod is ruim, de kortingen per touroperator verschillend.

Zie jij door de bomen ook het bos niet meer? Met onze 10 tips boek jij met gemak jouw ideale zonvakantie voor 2016.

Je zonvakantie boeken in enkele stappen:

Op onze website wordt standaard het zonvakantie aanbod weergegeven op basis van 2 personen met een vertrek vanaf Amsterdam voor een verblijf van 1 week. Het beschikbare aanbod wordt getoond aan de hand van populariteit.

  1. Kies je vertrekmaand, dan wel specifieke vertrekdatum met een eventuele speling van 3 dagen eerder of later. Je zult zien dat het aanbod verandert.
  2. Wil je langer dan een week op vakantie? Pas dan de reisduur aan naar bijvoorbeeld 1.5 week, 2 weken of nog langer. Hoe langer hoe beter toch?
  3. Wij laten altijd alle landen zien. Als je al weet naar welk land of bestemming je wilt pas dan de filter aan, zodat het aantal bomen minder wordt en jouw bos duidelijker. Jouw ideale zonvakantie komt steeds dichterbij.
  4. De meeste vluchten vertrekken uit Amsterdam. Maar ook vliegen vanaf luchthavens zoals Rotterdam, Eindhoven of Düsseldorf behoort tot de mogelijkheden. Tip: vliegen van een kleinere luchthaven kan ook in de prijs schelen. Die snel verdiende euro’s kan je mooi besteden aan drankje op de boulevard.
  5. De één kiest voor gemak en geen onverwachte kosten. De ander wil alle vrijheid. De verzorging bepaal jij. Van all-inclusive tot alleen logies. Jouw wil is wet.
  6. Budget is een belangrijke factor als het op de vakantie aan komt. Want hoeveel wil je of kun je maximaal per persoon besteden. Op de WTC.nl zonvakantie website kun je heel makkelijk een budget weergeven. Zo weet jij zeker dat je niet meer betaald dan jij voor ogen hebt. Je kunt natuurlijk ook starten met budget als criteria punt.
  7. Socialproof – wat vinden anderen van de accommodatie? Bewijskracht van mensen die eerder al zijn geweest, zeggen immers meer dan eventuele mooie foto’s uit een catalogus.
  8. Ben je een echte strandliefhebber? Dan wil je het liefst in tien stappen het strand bereiken. Bepaal je maximale afstand tot het strand en kom niet voor verrassingen te staan.
  9. Heb je gekozen voor logies? Dan is het fijn om in de buurt te zitten van een leuke plaats waar je dagelijks je boodschappen kunt doen of waar je elke dag geniet van de kookkunsten in de verschillende eetgelegenheden. En als je een huurauto reserveert, is de afstand tot het centrum niet van toepassing en heb je alle vrijheid van de wereld om te gaan en staan waar je wilt.
  10. Mix en match criteria. Jij bent uiteindelijk die bepaalt welke criteria het zwaarst wegen. Afhankelijk hiervan is bovenstaande volgorde naar gelang aan te passen. Speel met de filters, vind de beste zonvakantie voor jou en boek!

Halleluja, nu alleen nog wachten tot het zover is.

En als je er toch niet uitkomt, dan staan wij natuurlijk voor je klaar.


Related PostsGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>