Camperreis USA: Het beste van het Westen

Camperreis USA: Het beste van het Westen

Route 66, The Wild West of de East Coast? Een camperreis door The Great US of A is een bucket list item die je nú moet maken. Ben jij er klaar voor? Bekijk dan nu onze geselecteerd favoriete camperreizen USA en kies jouw droomreis.

Grand Canyon & Las Vegas
Wil je veel zien maar weinig vakantiedagen kwijt zijn? Kies dan voor een compacte camperreis waarbij je in een korte tijd het avontuurlijke Las Vegas en haar omgeving ontdekt. Beleef de Grand Canyon als hoogtepunt en rijd een gedeelte over de befaamde Route 66. Kies er vervolgens zelf voor of je net wat langer in Las Vegas wil blijven, of liever het nabijgelegen Zion en Bryce National Park wil bezoeken. Bekijk nu de reis Grand Canyon en Las Vegas Camper Special.

Las Vegas-IMG_8387-7D

Highlights van het Zuidwesten
Deze complete camperreis begin je met camperhuur San Fransisco en brengt je in 20 dagen langs de highlights van het Zuidwesten van Amerika. Zo kom je langs het adembenemende Yosemite National Park waarna je de spectaculaire Tioga Pass kan volgen per camper. Vervolgens vertrek je richting het Westen waar je stuit op de welbekende ruige woestijngebieden van de Grand Canyon en Zion en Bryce National Park. Wil jij je avontuur compleet maken? Sla dan vooral Las Vegas niet over! Dit is de populairste route in West-Amerika. Ontdek nu zelf waarom en bekijk nu de reis Highlights van het Zuidwesten.

cant

Highlights van het Westen
Deze reis begint en eindigt in San Francisco. Met 25 dagen is dit een complete camperreis waarbij je de meest diverse landschappen treft. Van de schitterende kust van Californië tot de ruige woestijngebieden waar het Westen van Amerika bekend om staat. Reis de wereldberoemde Highway 1 af om vervolgens de beroemde Tioga Pass te volgen en je te laten verrassen door het spectaculaire landschap van bergtoppen en watervallen. Het bezoeken van wereldsteden als San Francisco, Los Angeles en Las Vegas maken dit onvergetelijke USA avontuur compleet. Bekijk nu de reis Highlights van het Westen.

Cruise-America
Cruise-America is ‘s werelds grootste camperverhuurder en -verkoper met talloze bestemmingen in de VS waar je terecht kan voor verhuur. Boek nu je camperreis en profiteer van 15% korting + 2 gratis personal kits t.w.v. € 100. Bekijk nu de WTC.nl Cruise-America actie.

Alle bovengenoemde routes zijn suggesties. De Camperreizen zijn volledig aan te passen aan persoonlijke wensen.


Related Posts

No related posts found.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>