Cruises zijn betaalbaar en hip

Het immens grote cruiseship de Celebrity Silhouette’s Conveyance maakte deze week haar opwachting in de wateren van de rivier de Eems om vervolgens koers te zetten richting Nederland. In een filmpje dat is gemaakt in Duitsland wordt goed zichtbaar hoe groot het schip exact is. Het imago van cruises is de laatste jaren enorm aan het veranderen. Het maken van een cruise wordt steeds populairder bij jonge mensen.Voorheen was de gemiddelde leeftijd 50 + van de passagiers, maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen jonger dan 40 jaar ervoor om een cruise te maken. World Ticket Center heeft nu ook cruises in haar reisaanbod opgenomen en toont met haar prijzen aan dat een cruise niet alleen is weggelegd voor een goed gevulde portemonnee. Wij bieden namelijk al cruises aan vanaf €351 per persoon en onze klanten variëren in leeftijd van 25 tot 85 jaar. Hiermee wordt aangetoond dat cruises betaalbaar en hip zijn! De prijs is uiteraard mede afhankelijk van de duur van de cruise en de bestemming(en).

Wij vinden het geweldig om te zien dat cruises eindelijk de stempel ‘oudbollig en prijzig’ verliest. Het maken van een cruise is namelijk een unieke beleving, ongeacht je leeftijd. Je maakt op een zorgeloze en luxe manier kennis met de mooiste steden en eilanden! Zo word je dagelijks wakker op de meest indrukwekkende bestemmingen zonder dat je hiervoor je koffer mee hoeft te slepen. Je wordt verwend op een drijvende stad met vele voorzieningen. Cruisen is de meest ontspannen vorm van reizen waarbij je veel te zien krijgt en geheel verzorgd wordt met culinaire hoogstandjes en amusement. Wij bieden cruises aan in verschillende prijsranges waarbij een optimale vakantiebeleving wordt gegarandeerd.

Heb je ooit een mooie cruise gemaakt, vertel ons je belevenis en reageer op ons blog.

Reislustige groet,

World Ticket Center

Bekijk hieronder het filmpje van Celebrity Silhouette’s Conveyance


Related Posts

No related posts found.


One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>