De WTC Reisreporters zijn bekend!

De WTC Reisreporters zijn bekend!

Aan alles komt een eind en helaas zo ook aan de strijd voor de WTC Reisreporter. Hierbij willen we alle kandidaten bedanken voor hun inzet, enthousiasme en de ongelofelijk leuke finaledag!

DSC09247-deze groter10 juli 2013 was het dan zo ver, de winnaar van de WTC Reisreporter werd gekozen! Omdat alle deelnemers het afgelopen half jaar vol overgave hebben gestreden, leek het ons leuk om een gezellige ‘finaledag’ te organiseren op ons kantoor in hartje Amsterdam. Tijdens deze dag konden alle 10 overgebleven Reisreporters (+reispartner) elkaar leren kennen, ideeën uitwisselen en elkaars finale inzendingen lezen onder het genot van een wereldse lunch.

DSC09254-iets groter

Naast de gezellige ‘touch’ was het natuurlijk ook tijd voor de Final Challenge. Voorafgaand aan de finaledag hebben alle koppels hun laatste opdracht moeten uitvoeren. Deze opdracht bestond uit het schrijven van een reisreport van een eerder gemaakte reis, met bijbehorende zelfgemaakte foto’s. De deelnemers hadden ca. 3 weken de tijd om alle krachten te bundelen en daarna was het SHOW TIME!

IMG_5937

Alle 10 de reisreports waren om van te smullen! Het bleek een onmogelijke taak om een winnaar te kiezen op basis van de afgelopen opdrachten, omdat de verschillen zo ongelofelijk klein waren. Daarom besloten wij dat alle koppels 1 keer de mogelijkheid moesten krijgen om ons face-to-face te overtuigen waarom zij de WTC Reisreporter zouden moeten worden. Het idee voor de finaledag was geboren!

Om iedereen op een leuke manier aan elkaar voor te laten stellen hadden alle reisreporters een voorwerp meegenomen dat hem of haar als persoon omschrijft. En wij kunnen jullie zeggen, er kwamen heel wat bijzondere voorwerpen voorbij!

Helaas konden 2 koppels niet aanwezig zijn tijdens de finale dag, omdat zij in het buitenland zaten. Maar omdat we iedereen gelijke kansen wilden geven en de reporters uiteraard ook hun laatste troef in de strijd wilden gooien, hebben we hen via Skype gesproken. Na het voorstelrondje was het tijd voor het echte werk… de aller-aller-aller laatste overtuigingskracht werd bij elkaar geraapt voor de eindgesprekjes.

AND THE WINNER IS…

Na een heeeeeele leuke dag, een zinderendeIMG_5984 strijd en een hele moeilijke keuze, was het tijd voor de bekendmaking.. en jemig wat was dat een moeilijke taak! Alle overgebleven deelnemers hebben een super eindreport geschreven en hebben zo ontzettend veel enthousiasme en inzet getoond, dat we eigenlijk IEDEREEN een wereldticket hadden willen geven, maar helaas kan er maar 1 de winnaar zijn. DUS, wie mag zich vanaf nu “WTC Reisreporter” noemen?!

Dat zijn…. VALARI & LOTTE!

Maar omdat we de reports van de finaleopdracht allemaal zo goed vonden, hebben we nog naast de 2 wereldtickets nog een ‘kleine’ verrassing kunnen regelen, namelijk 2 vliegtickets Johannesburg + 2 vliegtickets Curacao! We hebben dus niet 2 nieuwe Reisreporters, maar 6!

Casandra en Kimberley reizen binnenkort af naar Johannesburg
en Maaike en Sabine naar het bruisende Curacao.

 

 

Ben je benieuwd naar hun belevenissen? Stay in touch!

 


Related Posts

No related posts found.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>