TRAVEL: Ik wil op reis naar #droomtrip

Afgelopen maand hebben wij fanatieke bloggers de kans gegeven om mee te doen aan een unieke bloggerswedstrijd! De opdracht was om je ultieme droomtrip te beschrijven. We hebben enorm veel leuke, mooie en ontroerende verhalen ontvangen en uiteindelijk hebben we 4 verhalen geselecteerd, die kans maken op een reischeque van €750!

Onderstaand artikel is geschreven door Natasja van watzijzegt.com. Vind jij dat dit artikel het verdient om de reischeque in de wacht te slepen? Deel dit artikel dan snel via de socialmedia buttons onderaan de pagina! De droomtrip die op 26 juni het meest gedeeld is via dit blog, wint de reischeque en kan dan ook daadwerkelijk worden gerealiseerd!

Benieuwd naar de andere genomineerden? Kijk hier, hier en hier.

TRAVEL: Ik wil op reis naar #droomtrip

Beschrijf je droomtrip en maak kans om deze in vervulling te laten gaan. Dat wil toch iedereen wel? World Ticket Center, bekend van hun voordelige vliegreizen, vroeg naar mijn droomtrip. Die vraag kon ik niet een twee drie beantwoorden, maar ik ben eruit. Ik wil op reis en ik wil naar…

Llao Llao Hotel (Bariloche, Argentina)La Bella Italia! Italië staat al jaren hoog in mijn top favoriete vakantielanden. Het land van de Romeinen en zalige pasta’s & pizza’s. Al banco wakker worden met een espresso, scooters ontwijken op weg naar het Colosseum, flirten op de Spaanse trappen en opnieuw een muntje gooien in de Trevi fontein. Weer verse pizza eten op een muurtje terwijl de zon langzaam ondergaat en de schaduwen van de tientallen torens in San Gimignano steeds langer worden. En verliefd worden op Sicilië natuurlijk.

Of toch terug naar New York City? Die geweldige stad waar ik net uit terug ben, na alweer een bijzondere citytrip met die pappa. Nog een keer samen eindeloos in de subway rijden, genieten van de zon in Bryant Park, de New York minute, Times Square en memories for life creëren.

Hevig overwoog ik de Galapagos eilanden. De Galapagos Eilanden kun je niet anders dan de perfecte spot voor een droomtrip noemen. Charles Darwin ontdekte het in 1835 al: deze eilanden zijn uniek.

Mijn droomtrip

Maar nee, na lang dubben ben ik eruit. Mijn droomtrip gaat naar… Argentinië!

Droomtrip naar Argentinië

Tango_©Say_Huegue_Tours_Argentina - Watzijzegt.com

Denk Julia’s Tango, het bruisende Buenos Aires, de eindeloze Patagonische vlakten, de heerlijke Argentijnse wijnen… en mannen ;-) Argentinië staat al jaren hoog op mijn bucket list. Net als Spaans leren, pinguïns & walvissen in hun eigen habitat spotten. En laat dat nu allemaal mogelijk zijn in Argentinië!

Ik zou Ushuaia bezoeken, de zuidelijkste stad ter wereld. Tango dansen op straat in Buenos Aires en haar eclectische inwoners leren kennen. Relaxen in het Llao Llao Hotel in Bariloche en het prachtige landschap in m’n geheugen griffen. Spaans leren in Mendoza, aan de voet van het Andesgebergte. De koloniale architectuur in Córdoba bewonderen. En last but not least en mijn ultieme droomtrip, walvissen spotten in de Valdez Peninsula!

Ja, dat zou nou mijn droomtrip zijn. A trip of a life time, zoals ik die eerder maakte en ooit nog eens hoop te maken. Zou het..?


Related Posts

No related posts found.


One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>