Kamelenracen en slapen in de woestijn

Kamelenracen en slapen in de woestijn

Afgelopen maand hebben wij fanatieke bloggers de kans gegeven om mee te doen aan een unieke bloggerswedstrijd! De opdracht was om je ultieme droomtrip te beschrijven. We hebben enorm veel leuke, mooie en ontroerende verhalen ontvangen en uiteindelijk hebben we 4 verhalen geselecteerd, die kans maken op een reischeque van €750!

Onderstaand artikel is geschreven door Marloes van Budgetproof.nl. Vind jij dat dit artikel het verdient om de reischeque in de wacht te slepen? Deel dit artikel dan snel via de socialmedia buttons onderaan de pagina! De droomtrip die op 26 juni het meest gedeeld is via dit blog, wint de reischeque en kan dan ook daadwerkelijk worden gerealiseerd!

Benieuwd naar de andere genomineerden? Kijk hier, hier en hier.

Kamelenracen en slapen in de woestijn

erZesentwintig jaar geleden werd ik geboren. Niet in Nederland maar in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). Ik bracht mijn eerste drie jaar door tussen de Arabieren en veel zand. Ik ging naar een Engelse nursery school, had vele internationale vriendjes en vriendinnetjes, kreeg een broertje (4 kamelen stonden er op zijn geboortekaartje) en toen … toen ik 3 jaar was verhuisden we (terug) naar Nederland. Sindsdien ben ik nooit terug geweest. Nu denk je vast wouuuwwww Dubai … maar ZÓ hot en happening zoals het nu is was het toen niet hoor  . Burj Al Arab was toen nog niet uit de grond gestampt en 90% van de 70 winkelcentra die Dubai rijk is waren toen nog niet eens bedacht. Ik wil wel graag een kijkje nemen waar ik geboren ben, maar een ticket naar Dubai sprokkel je niet zomaar bij elkaar.

xdvKort geleden werd ik benaderd door World Ticket Center of ik een reischeque t.w.v. €750,- wil winnen. Ehhhhh ja?! Of course! Nu ben ik normaal niet zo van de wedstrijden (sportwedstrijden vermijd ik sowieso ALTIJD). Ik wil graag winnen en als die kans klein is dan vind ik het al snel zonde van de moeite én teleurstelling… maar naar Dubai wil ik wel hééél graag. Het mailtje van WTC deed mij denken aan een brief die ik ooit aan Geef Nooit Op schreef. Dat programma met Peter Jan Rens die wensen van kinderen vervulde. Klink ik nu oud? Of kennen jullie dat programma ook nog? Toen ik twaalf jaar oud was schreef ik hem dat ik zo graag eens wilde kijken in Dubai waar ik geboren ben. Ik wil kamelenracen en slapen in de woestijn. Net als toen ik drie was! Je raadt het al, ik werd niet uitgekozen. Teleurgesteld dat ik was! Misschien kan World Ticket Center mijn wens 14 jaar later wel in vervulling laten gaan? Ik heb weinig herinneringen aan die tijd dus zou het héél graag nog eens meemaken! En na 5 dagen alleen maar regen in Zwitserland vorig jaar en een mislukt Fletcher weekend afgelopen maand vind ik het ook wel tijd voor een perfecte vakantie met m’n vriendje. Mijn droomtrip: zien waar ik geboren ben, overdag kamelenracen, een cocktail aan het strand, eindeloze winkelmogelijkheden, ’s avonds slapen in de woestijn en heel veel bloginspiratie. Is dat teveel gevraagd  ?

Die blonde baby die zo dom kijkt ben ik & een foto met ‘ome’ Saeed van toen ik nét geboren was.

 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Related Posts

No related posts found.


4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>