KLM gaat voor Delfts blauw

KLM is een ster in het bedenken van leuke en inspirerende campagnes. De nieuwste wereldwijde campagne genaamd ‘Tile & Inspire’ heeft een Delfts blauw randje: letterijk!  KLM nodigt namelijk alle Facebookgebruikers uit om met hun profielfoto een Delfts blauw tegeltje met een inspirerende boodschap te ontwerpen. Wat wordt er dan met deze tegeltjes gedaan? hoor ik u als lezer denken.  Deze vliegen de hele wereld over, ze bemachtigen namelijk een plekje op een KLM vliegtuig. U maakt als deelnemer kans op een hele lange wereldreis, nou ja uw inspirerende boodschap plus foto ;-) Hoe inspirerender hoe beter, want de boodschappen worden beoordeeld in het Chinees, Duits, Engels, Frans, Nederlands, Noors, Portugees, Russisch, Spaans en Zweeds. Uiteindelijk wordt een hele reeks boodschappen in bovengenoemde talen geplaatst op het toestel.  Heeft u geen Facebook? geen man over boord, want via de website http://www.tileyourself.com/ kunt u ook een tegeltje ontwerpen.

De meest inspirerende  Delfts blauwe tegels worden afgebeeld op een echte Boeing 777-200 van KLM. Onlangs liep de succesvolle bagagelabelcampagne af waarbij passagiers persoonlijke bagagelabels konden bestellen bij KLM. Een geweldig initiatief waar reizigers gretig gebruik van hebben gemaakt. Hoe leuk is het tenslotte om de enige te zijn met een zelf ontworpen bagagelabel. En nu is KLM benieuwd naar alle wijze woorden in de wereld.

De campagne ‘Tile & Inspire’ wordt door Erik Varwijk, directeur van KLM, betiteld als een initiatief om haar passagiers te inspireren en klanten wereldwijd actief te betrekken bij de Nederlandse Airline. Delfts blauwe tegels zijn onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse cultuur. Elke Nederlander is bekend met de blauwe aardewerktegels en heeft er wellicht eentje aan de wand hangen met een wijze spreuk. Eeuwenlang werden Nederlandse huizen versierd met Delfts blauw. Toeristen zijn daarentegen ook gek op dit typisch Hollandse product. World Ticket Center verwacht dat deze campagne een groot succes zal worden en hoopt mooie en inspirerende boodschappen met eigen ogen te aanschouwen bij aanvang van een KLM vlucht.

Ook zo nieuwsgierig geworden naar alle ingezonden tegels? Bekijk hier de gallery. Elke tegel op het vliegtuig is clickable. World Ticket Center is al heel veel inspirerende woorden tegen gekomen. Vertel ons welke tegel u heeft ingestuurd voor de wedstrijd of welke u het meeste aanspreekt. Wij zien de reacties graag tegemoet.


Related Posts

No related posts found.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>