Marathon, Hot Tub en oude bekenden – Camperreis Dag 5

Marathon, Hot Tub en oude bekenden – Camperreis Dag 5

Omdat de RV ons in veel fijne dingen voorziet maar niet in alles, is Walmart nog steeds onze beste vriend. Deze keer hebben we een ruim dekbed nodig die ons de koude nachten warm gaat houden. En warm betekent slapen en slapen betekent HAPPY!

Toch is het vroeg uit de veren, want om 8 o’clock begint er in Coors Field Baseball Stadion Colorado een hardloopwedstrijd voor het goede doel namelijk de homeless people. Inschrijfgeld 45 dollar! Je raadt het al, wie heeft zich hiervoor aangemeld? Kimo Grashuis from The Netherlands. 4000 man hebben zich ingeschreven op Moederdag. Reken maar uit hoeveel warme prakjes dat zal opleveren. Nice work people!

campertrip WTC foto-405-900x450

Next stop: Arches National Park Moab. Een rit van 5,5 uur over de met sneeuw bedekte toppen van de Rocky Mountains. Count us in!

Omdat niks in het leven leuker is dan spontane ontmoetingen besluiten we plots en geheel onverwachts onze planning om te gooien. Via Facebook komen we erachter dat een klasgenoot van 30 jaar geleden naar Ouray, Colorado is geëmigreerd. Ze nodigt ons uit en biedt ons een sfeervolle overnachting aan in ‘The China Clipper Inn’. Een erg luxe B&B die ze samen met haar man Hans nu voor 7 jaar runt. Snel kijken we op Google Maps om de afstand te checken. Nog geen 3u. hier vandaan. En nadat ze de magische woorden ‘Hot Tub’ heeft laten vallen zijn we om. Next stop: Ouray, Colorado.

campertrip WTC foto-513-900x450

Nog niet eerder hebben we zo’n ongelooflijk mooi en idyllisch dorpje gezien als Ouray! Omringd door de hoogste en meest prachtige bergen. Met sneeuw en zonder sneeuw, het maakt niet uit. Ademloos maken we rondjes van 360 graden. Midden op het kruispunt, want dat kan daar. Ze rijden zonder te toeteren gewoon om je heen. De hele avond halen we herinneringen op en nadat we bij restaurant Bon Ton een bijzonder smaakvolle Beef Wellington krijgen aangeboden zijn we het er met z’n allen over eens. Deze ontmoeting heeft na 30 jaar zo moeten zijn. 


Related Posts

No related posts found.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>