Na regen komt zonneschijn – Camperreis Dag 6

Na regen komt zonneschijn – Camperreis Dag 6

De volgende ochtend rijdt de RV ons nu echt richting Arches National Park. Alle regen laten we achter ons en rijden verder richting nieuwe zonnestralen. De temperatuur stijgt per stap die we zetten en zo ook onze zin in vette hikes door Arches. Om nu gelijk een route van 12km te pakken leek ons amateurs een beetje TE enthousiast. We downsizen onze zin in een halve hike en keren halverwege de route Devil’s Garden om bij Landscape Arche.

campertrip WTC foto-528-900x450

Voor de middag besluiten we Delicate Arch te skippen ivm slecht weer op komst. Een nieuwe hike gaat ons morgenochtend wel bij Delicate Arch brengen en wat ik tot nu toe heb begrepen is dat het stuk ernaartoe al een flinke wandeling is.

We rijden gauw nog even langs Balance Rock en staan wederom ademloos te turen naar deze rock die ieder moment van z’n houdertje kan vallen. Hoe veel jaren of eeuwen blijft deze supersteen zo prachtig balanceren?

campertrip WTC foto-565-900x450

Eenmaal ‘thuis’ op een nieuwe camping in Moab KOA, plugt Kimo de RV volgens een volledige hook-up aan. Alle snoeren, kabels en kastjes worden aangesloten en wij zijn weer voorzien van stroom, water en ook alles wat via de zwarte slang geleegd moet worden is klaar voor actie.

In de RV wordt een heerlijke bladerdeegspinazietaart gemaakt, alleen het aanzetten van de oven blijft nog even een lastig uit te zoeken klusje. Gelukkig is de juiste man aan boord om het probleem te verhelpen en na een uur zijn we trots op onze eerste ovenhap.


Related Posts

No related posts found.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>