Onder de Kaapverdische zon

Onder de Kaapverdische zon

Zodra je het vliegtuig uitstapt word je verwelkomd door al het moois dat Kaapverdië de vakantieganger biedt. Of je nu kiest voor een all inclusive vakantie, of gaat voor goedkope vliegtickets Kaapverdië, parelwitte stranden met turquoise wateren, de eeuwig schijnende zon en adembenemend mooie natuur staan op je te wachten. Dit is Kaapverdië.

kaapverdie_100422955

Waarom Kaapverdië?
De Kaapverdische eilanden zijn slechts een 6-urige vlucht verwijderd van ons koude kikkerlandje. Verruil de kille winter voor het eiland waar de zon altijd schijnt. Het weer van Kaapverdië is het hele jaar door aangenaam. Met temperaturen tussen de 25 en 30 graden is een zonvakantie Kaapverdië ook tijdens de winter een geschikte optie.

Het feit dat Kaapverdië deel is geweest van het Portugese rijk zorgt tot de dag van vandaag voor een ongekende Portugese ambiance. Na een dag in de zon maak jij je dag compleet met een wandeling door de charmante dorpjes met een gezellige en verwelkomende sfeer. Om de dag af te sluiten kan jij je laten verleiden door de geuren van heerlijke Kaapverdische gerechten, waarvan een groot deel uit vers gevangen vis bestaat. Bovendien hoef jij je op de eilanden niet te vervelen vanwege het brede aanbod excursies Kaapverdië.

kaapverdie_211285042

Activiteiten op Kaapverdië
Omdat er zoveel moois te doen is op de eilanden, hebben wij hier een top 5 samengesteld aan activiteiten waar je uit kan kiezen.

1. De Pico Do Fogo vulkaan bezichtigen. Dit is het hoogste punt van Kaapverdië (2829m).
2. Lekker drijven in de zoute Pedra Lume Zoutkrater.
3. Schildpadden hun eieren zien leggen of zelfs uit zien komen in een van de natuurparken.
4. Duiken of snorkelen in de mooie onderwaterwereld van Kaapverdië.
5. Over het eiland uitkijken vanaf de Torre de Belem.

kaapverdie_314320487


Related Posts

No related posts found.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>