Op zonvakantie met het hele gezin

Op zonvakantie met het hele gezin

Een gezinsvakantie, de bron van vele van onze meest kostbare herinneringen. Zowel als kind als ouder. Waterparken, Kids Clubs en alle activiteiten, zowel binnen achter gesloten deuren als buiten onder de stralende zon. Haal het maximale uit je gezinsvakantie om die tijdloze herinneringen op te bouwen! 

aquapark

Aquapark vakantie

Hoe je het ook bekijkt, niets is voor kinderen zo vermakelijk als een waterpretpark, oftewel aquapark, tijdens de zomervakantie. De ultieme droom van ieder kind. Een Aquapark vakantie is dan ook vaak favoriet bij gezinnen die hun droomvakantie plannen. De Aquapark hotels bieden vermaak voor iedere leeftijd. Van kleine badjes voor baby’s en peuters tot spectaculaire glijbanen en wildwaterbanen. Één ding is zeker. Veiligheid en plezier staan voorop! Natuurlijk valt er ook voor de ouders voldoende te beleven in deze hotels, zodat iedereen gegarandeerd een top vakantie heeft.

kids_zandkasteeltjes

Kids Club vakantie
Het plezier en vermaak van de kinderen tijdens een gezinsvakantie is belangrijk, maar ook de rust en het plezier van de ouders is van groot belang. Dit kan je het beste combineren met een Kids Club vakantie. Als je kiest voor een Kids Club Vakantie heb je nauwelijks, tot geen, omkijken naar de kinderen. Zo kan je genieten van een ontspannend moment voor jezelf terwijl de kinderen aan het knutselen zijn of meedoen aan een speurtocht of sportwedstrijd. Er zijn verschillende uitgebreide programma’s samengesteld waar Nederlandse animatie-teams klaar staan om kinderen van alle leeftijden te vermaken.

Heb je moeite met het kiezen van een bestemming? Onze reisspecialisten staan iedere dag voor jou klaar! Zij kunnen je helpen bij het kiezen van een bestemming of bij het beantwoorden van al jouw vragen.


Related Posts

No related posts found.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>