1964682_10201638546661207_1689888116_n” We travel not to escape life, but for life not to escape us! ”

Ambitie, lef en avontuur is waar wij voor staan.. Inspireren is waar wij voor gaan! Aangenaam.. Wij zijn jullie reisreporters: Kimberley en Casandra!

Als beste vriendinnen hebben wij samen al heel wat mogen meemaken. Onze gezamenlijke passie voor reizen heeft ons inmiddels op vele plekken gebracht en spannende verhalen opgeleverd. En nu is het weer zover!

De dagen worden afgeteld en de zomerkleren worden weer tevoorschijn gehaald want wij gaan naar het prachtige Zuid-Afrika, een mengeling van ongerepte natuur, veelzijdige flora en fauna en verschillende culturen. Ze zeggen weleens ‘Zuid-afrika is een wereld in één land’ en wij kijken er naar uit om dit te ontdekken. Van de weidse woestijnen, witte zandstranden, indrukwekkende berglandschappen tot de subtropische streken aan toe.. Wij zijn er klaar voor! Neushoorns spotten op safari in het beroemde Krugerpark, een avontuurlijke bergwandeling maken in de Drakensbergen, genieten van een heerlijk wijntje op een van de vele historische wijngaarden en een frisse duik nemen in de watervallen langs de panoramaroute, het kan allemaal en wij gaan het doen.

We weten waar de reis begint en eindigt, maar de rest is voor ons nog compleet onbekend. We kijken in ieder geval uit naar dit avontuur en kunnen niet wachten om deze ontdekkingstocht met jullie te delen. De zenuwen gieren door ons lijf en het enthousiasme spat er vanaf! Een nieuw jaar staat voor de deur en een waanzinnige reis wacht op ons…

 ONZE ROUTE IN BEELD

route3