blogbeeld_camperreisreporterGEVONDEN_900x450

Daar gaan ze! De ALLERGROOTSTE geluksvogels van heel Nederland.

Kimo en Linda. Rotterdamse winnaars van de Camperreisreporter-wedstrijd USA. Een camper-roadtrip van Minneapolis naar Las Vegas. Begin mei gaan deze 2 luckybirds op pad om je de allervetste social media updates te leveren, om je bij de mooiste foto’s te laten stilvallen en om je uit te leggen hoe supervet het nou eenmaal is om met je huis op wielen op pad te gaan.

Kimo Grashuis is leraar fotografie op het Grafisch Lyceum in Rotterdam, hij staat sowieso al 3 – 0 voor op het onderdeel Adembenemede Shots maken. Linda Rooij heeft haar eigen studio Rooijaal in grafische vormgeving. Samen zijn ze in staat om jou als lezer, kijker en luisteraar volledig mee te nemen naar prachtige natuurparken zoals Grand Canyon, Bryce Canyon en Zion National Park. Het wordt hiken in Arches National Park, sterren kijken in Badlands. De presidenten tellen in Mount Rushmore, een stop in goudzoekersstad Denver en ALLES op ROOD natuurlijk in Vegas! VEGAS BABY!

Linda Kimo
Onze reisroute

Hieronder zie je onze reisroute. Onderweg rijden we onder andere langs Mount Rushmore, door het Badlands National park naar urban paradijs Denver. Hierna vervolgen we onze camperreis naar o.a. Zion National Park, Bryce Canyon en natuurlijk Las Vegas!

reisroute