Reisreporters foto2

“Once a year, go someplace you’ve never been before.”

Ondernemende geesten, creatieve uitspattingen, uit op avontuur, en volop positieve energie. Oftwewel, reisreporterduo Maaike & Sabine!

Al voordat onze studententijd begon hadden wij een passie voor reizen, op zoek gaan naar het onbekende, avonturen beleven en vooral genieten van de mooie dingen om ons heen. Door deze passie voor reizen hebben wij elkaar 3 jaar geleden leren kennen tijdens een full-time bestuursjaar bij AIESEC. In dat jaar hebben wij tientallen studenten op pad gestuurd voor een onvergetelijke stage in het buitenland. En jawel, nu is het moment daar dat wij samen op avontuur gaan.

Curacao en Midden Amerika is voor ons nog onbekend terrein, maar daar gaan wij vanaf 8 Januari verandering in brengen! Een spoedcursus Spaans in Guatemala, ’s nachts reuzenschildpad eieren redden op Costa Rica, surfen in Nicaragua, een vulkaan beklimmen in El Salvador, per vrachtschip het 100-jarige Panamakanaal trotseren en een dansje wagen op Curacao. Of misschien loopt het allemaal wel compleet anders. Want zoals een bekende reisquote luidt: Travel is about the journey, not the destination.

En hoe die journey precies zal verlopen, daar zijn wij zelf stiekem ook wel benieuwd naar. Wat wij in ieder geval kunnen beloven is dat wij met open ogen en oren de lokale cultuur en natuur in gaan duiken. En niet onbelangrijk; wij houden jou daar graag van op de hoogte via deze blog. Niet om je jaloers te maken terwijl je voor de zoveelste keer dat fietsslot probeert te ontdooien, maar om onze ervaringen te delen en jou zo hopelijk af en toe een beetje te inspireren. En dat brengt ons tot slot:

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor, and catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Beter hadden wij het niet kunnen verwoorden. Ahoy!

ONZE ROUTE IN BEELD:

Reisreporter Trip