DSC_0319Al een paar dagen geen toerist meer gezien of gehoord met onze telefoons op zak die enkel nog als extra gewicht dienst doen. We zijn volledig opgeslokt door de prachtige palmen, spannende rotspartijen en de bijzondere kleur van het zand. We zijn hier afgesloten van de bewoonde wereld. Gek, hoe een gebrek aan contact met de westerse wereld al je zintuigen op scherp zet. Alles om ons heen, het sprookjesachtige decor, de fel blauwe lucht en eindeloze horizon is hier plots bijzonder aanwezig. De zon brandt, in de verte slaan de golven op de rotsen en om de beurt trotseren we een wandeling naar het dorpje om water en eten te halen. Het is hier zo stil, dat je mijn hart kan horen kloppen in mijn borst, mijn gedachten razen eindeloos en besef dat we niet zomaar op vakantie zijn, we zijn op reis.

Livin’ la Vida Loca(l)

Bruisend, lef, enthousiaste schrijvers, tijgerend door het woud voor de beste shots, en een beetje maf maar wel lekker. Wij vinden het prachtig om geïnspireerd te raken van reizen, maar mensen inspireren met onze reizen dat lijkt ons nou fantastisch. Wij zijn jullie reisreporters: Valari & Lotte.

Wij gaan op wereldreis en gaan letterlijk het bolletje rond. Het kompas volgen we naar het oosten om zo via de continenten Azie, Oceanie, Zuid- en Noord Amerika begin april weer voet aan Nederlandse bodem te zetten. Onderweg willen we jullie meenemen in onze ontdekkingstocht naar kleurrijke culturen, verrassende gewoontes en een doos vol dolle avonturen.

Zondag lossen we het startschot om vanaf Amsterdam via Dubai en Bangkok in Myanmar, het vroegere Birma, onze reis te beginnen. Het is bijna zover. De Excel lijstjes worden afgevinkt, de lenzen worden opgepoetst, de backpack is tevoorschijn gehaald en de laatste inkopen zijn gedaan. Het afscheid nemen is begonnen, familie en vrienden worden gedag gezegd, nog één keer diep ademhalen en met een grote zwier duiken we straks in het onbekende.

ONZE ROUTE IN BEELD:

route1