Sioux Falls en Badlands National Park – Camperreis Dag 2

Sioux Falls en Badlands National Park – Camperreis Dag 2

We beginnen vandaag bij de watervallen van Sioux Falls. Verwacht geen witte Maleisische tropenvallen, in plaats daarvan ontdek je hoe ze in 1856 adhv een slim opwek- en transportsysteem de stad van genoeg energie hebben voorzien!

De rest van de dag rijden we verder en eindigen na 450 km in Badlands National Park. Een lange rechte weg over Interstate 90! Als je van bergen, bossen en drukke wegen houdt, dan zit je deze rit helaas niet comfortabel. Weidse uitgestrekte velden met af en toe een boom, zwarte koeien, meren en oneindig veel billboards midden in de groene velden. Er zijn ontelbaar verschillende borden maar een springt er met vlag en wimpel uit. 200 mijl lang is het Wall Drug Store die je iedere 5 mijl laat weten dat je deze toeristische attractie niet mag overslaan. Het lijkt een shopping mall maar het is feitelijk een tourist trap van Amerikaanse proportie die weer uit verschillende winkels en restaurants bestaat.

blogbeeld_entreebadlands_900x450

Ook komen we borden tegen die discussies gaande weet te houden afgewisseld met teksten als: Abortion, you’ll be a murderer for the rest of your life! Of: Wear fur, het is goed voor de lokale economie. Misschien is het hoogtepunt wel het graf van paard Buck. Een van de paarden die Cisco speelde. Je weet wel, dat paard uit Dances With Wolves. Wij moesten het ook even checken, maar die is uit 1990!

Welcome in South Dakota!


Related Posts

No related posts found.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>