Tips voor een rondreis Amerika

Tips voor een rondreis Amerika

Wil jij deze vakantie een camper huren en in alle vrijheid een rondreis Amerika maken? De perfecte vakantie voor mensen die niet op 1 plek willen blijven, maar een relaxte roadtrip door Amerika willen maken! Duur? Hoeft helemaal niet! Wij geven je in dit blog wat tips en inspiratie voor de leukste camperreizen door West-Amerika. Hoe boek je bijvoorbeeld goedkope campers en wat zijn de minder bezochte bezienswaardigheden die je echt niet mag missen op een rondreis Amerika?

Wegbrengactie
Hou je ogen open voor de zogenaamde wegbrengacties. Hierbij haal je een gloednieuwe camper op bij de fabriek, om deze na een prachtige rondreis af te leveren op een afgesproken punt van bestemming. Omdat je als een soort chauffeur fungeert (de camper moet toch van A naar B) krijg je vaak veel extra’s en je boekt deze goedkope camperreizen voor een absolute bodemprijs.

Bij WTC.nl boek je nu hele leuke wegbrengacties en rondreizen vanaf Chicago, en rij je naar San Francisco, Los Angeles en Seattle.

Rondreis West Amerika
Tijdens je rondreis door West-Amerika trek je met je camper door uitgestrekte nationale parken, zoals Yosemite National Park en de immense Grand Canyon. Maar wist je dat het kleinere zusje van deze bezienswaardigheid, de Antelope Canyon, je bezoek net zo goed of zelfs meer dan waard is? In de buurt van deze uitgesleten rotsen ligt ook Horseshoe Bend, een spectactulaire bocht in de Colorado River. Het vergezicht op Glen Canyon en de veranderende kleuren van de Colorado River maken ongetwijfeld een onvergetelijke indruk op je. Vergeet je camera niet!

antelope canyonRondreis Zuid Amerika
Een rondreis door de zuidelijke staten van Amerika brengt je natuurlijk ook langs de kust en daarmee langs de drukbezette stranden van Californië zoals Huntington en Santa Monica. Om aan de drukte te ontsnappen kun je een bezoek brengen aan Big Sur, een  dunbevolkt gebied aan de Californische kust. Hier vind je steile kliffen, de mooiste watervallen, uitgestrekte bossen en rotsachtige strandjes.

big sur californie

Zin om aan je eigen camperreis Amerika te beginnen? Je vindt hier alle camperreizen van WTC.nl


Related Posts

No related posts found.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>