5 meest opmerkelijke reisgadgets

5 meest opmerkelijke reisgadgets

Ik ga op vakantie en neem mee.. Deze vraag stel je jezelf waarschijnlijk iedere vakantie weer. Je paspoort, kleding, toiletspullen en geld zijn de dingen die je uiteraard absoluut niet moet vergeten, maar wie weet ben jij altijd al opzoek geweest naar 1 van de onderstaande reisgadgets en zet je deze voortaan ook op je must-have lijst!

Weet jij zelf nog een opmerkelijke reisgadget en staat deze er niet bij? Let us know!

1. Skyrest reiskussen
Wie herkent het niet? Je wilt ontzettend graag slapen in het vliegtuig, maar hoe hard je ook probeert, je hoofd ligt nergens lekker. Wellicht biedt het opblaasbare ‘Skyrest’ reiskussen de uitkomst! Het kussen transformeert je klaptafel binnen no-time tot een comfortabele plek om je hoofd te laten rusten. Ok, het ziet er misschien een beetje gek uit, maar dan hoef je je schoonheidsslaapje tenminste niet over te slaan. Nu maar hopen dat degene voor je zijn/haar stoel niet naar achter zet…

skyrest1

skyrest2

 

 

 

 

 

 

2. Handmatige telefoonoplader
Gebruik jij je telefoon als muziekspeler om in het vliegtuig je favo muziek te beluisteren? Dan ben je tijdens een lange vlucht vast blij met deze oplader! Mocht je telefoon leeg zijn, maar je toch graag verder willen luisteren, laad dan je telefoon met de hand op. Het vergt misschien wel wat inspanning, 1 minuut zwengelen is goed voor 30 seconden energie, maar ach dan heb je je on-board workout ook alvast gehad!

oplader

 

 

 

 

 

 

3. Reisbidet
WC’s in vliegtuigen staan nou niet echt bekend als de meest schone, maar met deze reisbidet wordt voor de liefhebber een hoop leed verzacht. Naast het gebruik aan boord, is de bidet op zakformaat wellicht ook een uitkomst voor reizigers naar landen met minder hygiënische sanitaire voorzieningen.

reisbidet

 

 

 

 

 

4. Knee Defenders
Lange mensen opgelet! Wil jij graag optimaal van je ‘krappe’ beenruimte genieten zonder honderden euro’s te hoeven bijbetalen om een beetje comfortabel te kunnen zetten? Dan zijn de Knee Defenders wat voor jou!

Deze 2 plastic blokjes plaats je aan beide zijden van je klaptafeltje om zo te voorkomen dat de persoon voor je zijn/haar stoel naar achter zet. Het idee erachter is dat de persoon voor je, na een paar mislukte pogingen, accepteert dat hij/zij zich op een kapotte stoel bevindt.

Wat wel een beetje jammer is, is dat je de Knee Defenders alleen kan gebruiken als je klaptafeltje daadwerkelijk naar beneden is. Maar wie weet had je toch al een filmmarathon op je laptop gepland en is dat uitgeklapte tafeltje zo erg nog niet!

kneedefender2

 

 

 

 

 

5. De Beach Towel Clip
Wat is er lekkerder dan tijdens een hete zomerdag op het strand te liggen met een fijne bries ter verkoeling? Juist ja, een hete zomerdag met een fijne bries en…… de Beach Towel Clip! Deze clips zorgen ervoor dat je niet al onder het opgewaaide zand zit, doordat je handdoek gewoon weer omhoog waait als je hem probeert neer te leggen. Hoe het werkt? Denk aan de haringen van een tent, maar dan net ietsje anders!

beachtowelclip

 

 

 

 

 


Related Posts

No related posts found.


One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>