Welk Grieks eiland past bij jou?

Welk Grieks eiland past bij jou?

Denk je bij de Griekse eilanden alleen aan feesten, drukke stranden en gyros? Erg jammer, want er is zoveel meer!
Zo kun je tijdens je vakantie Griekenland relaxed eilandhoppen en op zoek gaan naar de mooiste onontdekte stranden, de highlights van de lokale keuken proeven en bekijk de mooiste historische plekken van Europa bezoeken. Benieuwd? Hieronder lees je er meer over!

Santorini
Relaxen aan het strand, maar ook kleine vissersdorpjes verkennen en oude kerken en andere bezienswaardigheden bezoeken. Dat is Santorini! je vindt hier ook een van de meest gefotografeerde plekken van Griekenland,¬†Imerovigli. Het authentieke Griekse dorp met de bijzondere Cycladische stijl is een absolute ‘must see’ tijdens een vakantie Santorini!

Kreta
Kreta is het perfecte Griekse eiland voor zonliefhebbers en een heerlijk eiland om tijdens je vakantie te ontdekken. Op het eiland vind je geweldige natuur, azuurblauwe baaien en oogverblindende stranden. Vergeet niet om een heerlijke vers gevangen vis te bestellen bij een van de leuke restaurantjes! Kijk hier voor onze speciale zonvakanties naar Kreta!

griekenland kreta

Rhodos
Zonnig Rhodos geeft je al bij aankomst een vakantiegevoel! Door de veelzijdigheid van het Griekse eiland is het een ideaal eiland voor gezinnen. Na een ochtendje strand een bezoekje brengen aan het aquarium of een leuke bergwandeling maken met de kids, een vakantie naar Rhodos is een vakantie om nooit meer te vergeten.

griekenland rhodos

Liever op vakantie naar een van de andere Griekse eilanden, of zin om een andere goedkope zonvakantie te boeken? Bekijk de leukste vakanties op WTC.nl!


Related Posts

No related posts found.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>